04-02-10

TERNAT - Logistics vraagt duidelijkheid na ondernemingsraad

Bij Logistics Ternat legden de verschillende ploegen donderdag gedurende één uur het werk neer. Op personeelsvergaderingen brachten de vakbondsafgevaardigden verslag uit over de uitzonderlijke ondernemingsraad die dezelfde dag had plaats gevonden.

Op deze ondernemingsraad werd door de directie meegedeeld dat er uiterlijk op 15 maart zal meegedeeld worden wat de uitslag is van de onderhandelingen die de directie (van moederbedrijf Kuehne&Nagel) voert met Carrefour (het bedrijf waarvoor Logistics het transport verzekert.

“15 maart is nog een 5 tal weken van ons verwijderd en dat is te lang”, zegt Luc Van de Wiele van ABVV-Ternat. “De onzekerheid bij de werknemers van Logistics Ternat is al zo groot dat wij dit niet kunnen accepteren. Daarom hebben wij vandaag ook het personeel bij elkaar geroepen,nog maar eens moeten meedelen dat er nog steeds geen nieuws is en hebben wij in gemeenschappelijk vakbondsfront beslist dat de drie ploegen het werk voor 1 uur stil leggen. Er is ook een stakingsaanzegging ingediend. Hierdoor kan er op eender welk moment in Logistics Ternat een actie ondernomen worden”.

bron editiepajot

04 Feb 2010Guido Van CauwelaertGuido Van Cauwelaert

16:36 Gepost door abvv ternat in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.