22-04-09

Carrefour komt met 'discount'-gamma

Winkelketen Carrefour komt vanaf deze zomer met een nieuw gamma: 'Carrefour discount'. 'De nadruk komt op een competitieve prijs, zonder te moeten onderdoen voor de kwaliteit van het huismerk', luidt het. Met de introductie van een goedkoop gamma wil Carrefour naar eigen zeggen vooral meer keuze bieden aan de consument.

'Mensen willen kunnen kiezen. Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, moet men niet langer naar verschillende winkels', aldus woordvoerster Julie Stordiau.

Carrefour heeft nu al een Carrefour-huismerk dat 30 procent goedkoper is dan de A-merken en een reeks van gespecialiseerde merken, zoals 'Carrefour Solidair' voor faitradeproducten, 'Carrefour Stylesse' voor light-producten of 'Carrefour Kids' voor producten gericht op kinderen.

De prijzen van Carrefour Discount zijn volgens de woordvoerster te vergelijken met die bij Aldi of Lidl. Hoeveel producten er onder het nieuwe merk gelanceerd zullen worden, is nog niet bekend. Het gaat om voedings-, drogisterij-, parfumerie- en verzorgingsproducten. Ook de precieze lanceringsdatum blijft voorlopig nog geheim.
jns (belga)

20:35 Gepost door abvv ternat in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.